Nu är det avslöjat: Det här huset var årets populäraste hem på Hemnet

Är du också en "Hemnet-knarkare"? Då är du är inte ensam. I år klickades det runt på bostadssajten över 750 miljoner gånger. Här är det hus som hade allra flest besökare 2015. Känner du igen det? :)

Årets popuälraste hem på Hemnet 2015 blev det här extravaganta huset utanför Uddevalla i Bohuslän. Villan, med både havsutsikt och tre pooler i två etage, lades ut på bostadssajten i somras och på bara tre dagar blev huset det mest klickade hemmet det här året. Nästan 300 000 svenskar spanade in det 196 kvadratmeter stora huset, vars utgångspris var 10,9 miljoner kronor.

Totalt lades det upp 220 689olika objekt på Hemnet under 2015. Den populäraste tiden för att surfa in på bostadssajten under året har varit klockan 19.00 och allra mest galna i att leta bostäder har Stockholmarna varit. 2015 var också året då ordet "vatten" om gick om "balkong" som det populäraste sökbegreppet på Hemnet.

– 2015 har varit ett rekordår vad gäller intresset för bostäder, säger Staffan Tell, talesperson på Hemnet.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som över 56 000 andra redan har gjort och gilla Sköna hem på Facebook!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!