Foto: Eklund Stockholm New York

Sveriges dyraste lägenhet såld för 104, 5 miljoner – så här ser den ut

Öven 100 miljoner kronor hostade någon precis upp för ett lyxigt penthouse i nya höghuset Stockholm Continental som just nu byggs i Stockholm.Lägenheten såldes av kändismäklaren Fredrik Eklunds mäklarbyrå och Fredrikuppger själv på Instagramatt våningen är den dyraste som någonsin sålts i Sverige. Nyfiken på hur lägenheten ser ut? Välkommen in!

Lägenheten ligger på ett helt eget våningsplan 60 meter upp i luften. Adressen är korsningen mellan Vasagatan och Klarabergsgatan, mitt i city och alldeles brevid Stockholms Centralstation.

Det är fönster från golv till tak i lägenheten. Delarav taket går också att öppna upp, perfekt om man vill sola utan att lämna lägenheten :)

Hissen går rakt in i bostaden. Totalt är våningen är 418 kvadratmeter stor, vilket ger ett kvadratmeterpris på 250 000 kronor. Månadsavgiften för lägenheten ligger på cirka 35 000 kronor.

Förutom 104,5-miljonersvåningen finns 18 andra lyxlägenheter i Stockholm Continental. Alla ligger ovanpå det hotell som ska öppna i byggnadens bottenplan och lägenheterna får utnyttja hotellets room service dygnet runt.

Det erbjuds även service som städning, tvätt och bilparkering till de boende samt tillgång till gym.

Alla lägenheter i Stockholm Continental har också tillgångtill en gemensam takterrass. På terassen finns soldäck med flera duschar, solbäddar, ett utomhuskök – och en fantastisk utsikt över Stockholm.

Vill du se mer sånt här? Gör som över 56 000 andra redan har gjort och gillaSköna hem på Facebook!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!