Handla julklappar på nätet och undvik stress, svett och timslånga köer. Möjligheten att shoppa julklappar online måste ju vara hela anledningen till internets existens!

Psst! Vill du ha fler tips på julklappar? Då ska du surfa in till vår systersajt Damernas Värld som har listat de bästa julklappstipsen 2016.

Handla dina julklappar på nätet, här är 12 exempel på butiker för att snabbt och enkelt köpa dina julklappar i lugn och ro.

1. Ellos

Tydlig sida med bra kategorier och ett enormt utbud. Här hittar du julklappstips sorterade på pris: under 100 kr, under 200 kr och under 300 kr. Kategorierna är tydliga med julklappar för den matglade, den teknikgalna och den leksugna. Du kan även inspireras av Carolas mysiga jul! Här hittar du även alla inredningsdetaljer till julen.

2. Coolstuff

Här hittar du definitivt julklappen till den som redan har allt. Precis som namnet antyder så är det här du hitta de coola julklapparna. Bra kategoriindelning, barn, ungdom, vuxen, samt intressen, som globetrotter, sportig, livsnjutare, teknisk eller hungrig till exempel. Det är här du hittar allt det där du inte trodde fanns.

3. Bluebox

Lite samma anda som coolstuff, men lite mer inredning. Roliga prylar man blir glad av och sådant du inte visste att varken du eller någon annan behövde. Bra kategoriindelning för att snabbt hitta det man är ute efter som, ”julklappar till pojkvän” och ”julklappar till barnen”.

4. Svenskt tenn

I Svenskt tenns webbshop kan du ta del av mängder av den klassiska butikens sortiment. Ekollonvasen till exempel brukar vara en storsäljar kring jul, men även ljusstakar, teburkar, textilier och kuddar finns att klicka hem till någon man tycker extra mycket om.

5. Zara home

Zara home är ofta snabba på att snappa upp olika inredningstrender, därtill rimliga priser gör detta till ett säkert kort för den inredningsintresserade.

6. Designtorget

På Designtorget hittar du pinfärsk och intressant skandinavisk design. I sortimentet finns bland annat inredningsdetaljer, möbler, belysning och lampor, hemtextilier, roliga prylar och spel.

7. Etsy.com

Hos Etsy hittar du julklappar från hela världen, och utbudet är enormt! Etsys paroll är vintage – världens största plats för handarbete. Förutom ett stort vintage-utbud finns här även nyproducerat i större upplagor. Hur som helst, surfar du in på Etsy så har du mycket härlig julklapps-shopping framför dig!

8. Countrystyle.se

Känner du någon som älskar den lantliga stilen, då är countrystyle.se nätbutiken för dig. Här kan du frossa i lantligt och ombonat mys, både vad gäller kläder och inredning.

9. Unicef

Här hittar du julklapparna som kan hjälpa till att rädda barn i hela världen.

10. WWF

Har du djur- och miljömedvetna personer bland familj och vänner? Ge bort en gåva som hjälper till att rädda djur och natur över hela världen.

11. My Habitation

Här hittar du ett noga utvalt utbud av inredning som ligger i tiden. Erkända varumärken som bland annat Spode, Oscar & Clothilde, Kalklitir, Day home och Newport collection sätter stilen och gör det lätt att hitta många fina julklappar till inredningsintresserade.

12. Artilleriet

Artilleriet är något av en favorit i inredningsblogg-världen, och man förstår varför. Artilleriet har en förmåga att plocka upp inredningsdetaljer som trendar för stunden, och mer rätt än inredning från Artilleriet blir det inte just nu. Och precis som My Habitation så finns en mängd erkända, kända och mindre kända varumärken representerade här.

 

Mer jul på Sköna hem:

Det här vill vi inte ha i julklapp – 5 paket svenskar inte vill hitta under granen

23 kreativa sätt att slå in dina julklappar

Traditionell advent och jul – julpyntet vi minns