Årets inredningsblogg 2017 kan bli Simplicity eller Hemma med Helena!

Vi är så glada för våra inredningsbloggar Simplicity och Hemma med Helena som är finalister i Årets inredningsblogg 2017. Vill du vara med och ta någon av dem ända fram till seger (även om båda två redan nu är våra segrare!), lägg din röst idag!

Bakom priset Årets inredningsblogg står Elle Decoration som för andra året i rad uppmärksammar alla kreativa och fantastiska inredningsbloggar med en egen utmärkelse.

Fram till och med den 9 januari 2017 kan du lägga din röst på din favorit, och det är en diger lista med inredningsbloggar som tagit sig till final i år.

Men, naturligtvis har vi våra två självklara favoriter, Jannice Wistrand och Helena Lyth, som står bakom Sköna hems inredningsbloggar Simplicity och Hemma med Helena.

Sköna hems bloggare nominerade till Årets inredningsblogg 2017

Hemma med Helena – Helena Lyth

Helena Lyth som driver Hemma med Helena ser nomineringen till Årets inredningsbloggare 2017 som en personlig vinst då hon så sent som i början av året gjorde en nystart i livet. Helena sa upp sig från en fast anställning för att kunna satsa helhjärtat på det som driver henne allra mest och där bloggen Hemma med Helena har en central roll.

Vad skulle en vinst betyda för dig, Helena?

– Förutom att det skulle vara en personlig vinst, så är det kvitto på att min blogg behövs.

Varför tror du att du är nominerad?

– Jag tror att min blogg sticker ut bland många av de andra duktiga inredningsbloggarna. Min blogg är bred och fylld med mer än bara inredning. Förutom inspiration av alla slag, så erbjuder jag en personlig mix av pyssel, tips och trix, recept och familjeliv, och alltid dokumenterad med egen kamera. Bloggen är säsongsdriven vilket gör den ständigt aktuell, hos mig får läsaren svar och inspiration på vad som berör precis just nu. Och nu står julen för dörren, vilket är min absolut bästa tid på året!

Rösta på Hemma med Helena här!

Simplicity – Jannice Wistrand

Jannice Wistrand står bakom bloggen Simplicity, och som certifierad Feng Shui-konsult så har Jannices blogg ett tydligt tema: Inredning enligt Feng Shui. Färg och form, samt hur man kan påverka välbefinnandet genom att möblera rätt och anpassa färgsättningarna i hemmet går som en röd tråd genom bloggen.

Vad skulle en vinst betyda för dig, Jannice? 

– Det hade betytt så mycket för mig. Det skulle vara ett kvitto på att allt jobb jag lägger ner på bloggen når fram och uppskattas. Att ett av mina mål, att konkretisera Feng Shui och tydliggöra det som ett verktyg för att skapa ett harmoniskt hem, hade lyckats. Jag kan inte nog beskriva hur roligt det vore att kamma hem trofén!

Varför tror du att du är nominerad?

– Min blogg är ganska ensam i sitt slag och jag hoppas den är en motvikt till den rätt så ytliga bloggvärlden, med konstanta köptips och ommöbleringar. Jag tror att min nischade blogg ligger i tiden, i ett  stressat samhälle med konstant informationsflöde, söker vi efter kunskap om hur vi skapar trygga hem där vi kan samla kraft och energi. Jag brinner för hem som byggs upp med tiden, där man respekterar och förvaltar sina saker och sitt boende, snarare än att byta ut och följa trender. Jag vill skapa ett lugnt och harmoniskt förhållningssätt till inredning, där välbefinnande och harmoni är det viktigaste. Och så har jag lyckats bygga en nära relation till mina läsare. Jag delar frikostigt med mig av min kunskap inom inredning och Feng Shui och gör det lättförståeligt för mina besökare att använda tipsen i sina egna hem och inredningsstilar. Att förbättra sin inredning med det man har och med nya tankesätt skapa en inredning som är i balans.

Rösta på Simplicity här!

Priset delas ut den 6 februari 2017 på Berns i Stockholm.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!