Bästa inredningsblogg 2017 – stort grattis Jannice med bloggen Simplicity!

Vi är stolta och glada över att Sköna hems inredningsblogg Jannice Wistrand med sin blogg Simplicity vunnit Elle Decorations "Årets inredningsblogg 2017"!

Bakom priset Årets inredningsblogg står Elle Decoration som för andra året i rad uppmärksammar alla kreativa och fantastiska inredningsbloggar med en egen utmärkelse. Och i år är vi extra glada över att Jannice med sin blogg Simplicity knep den åtråvärda platsen som Årets inredningsblogg 2017!

Vinsten är ett kvitto på att det jag gör uppskattas och att jag gör det jäkligt bra!

Stort grattis till vinsten "Årets inredningsblogg 2017"! Hur känns det?

– Tusen tack! Jamen det känns ju helt fantastiskt roligt! Jag är så stolt och så tacksam över att bli framröstad till denna fina utmärkelse.

Varför tror du att du vann?

– Jag tror det är en kombination mellan en trogen, engagerad och lojal läsarkrets OCH att människor idag letar efter ett sätt att må bra i motvikt till alla stress, information och intryck vi utsätts för dagligen. Men också att jag ger konkreta tips i bloggen, tips som mina läsare kan använda rakt av.

Menar du att det är Feng shui som är motvikten till stress?

Jag precis. Feng shui och dess verktyg tar hänsyn till människan. Använder man Feng shui och dess verktyg när man ska inreda sitt hem så skapas harmoni.

Vad betyder den här vinsten för dig?

– Det betyder oerhört mycket! Det är ett slags  kvitto på att det jag gör uppskattas och att jag gör det jäkligt bra!

Varför ska man läsa din blogg?

– För att den innehåller matnyttigt kring inredning. Hur man kan skapa ett hem i balans med små enkla tips oavsett stil. Om man vill inspireras av vackra hem, bra tips på köp och lära sig mer om inredning. Då ska man läsa min blogg.

Vad har du för planer med bloggen under 2017?

– Nu är jag laddad att göra den ännu bättre. Bjuda på mer inspiration, enkla tips som gör stor skillnad. Jag har också tänkt att ta tag i videoinläggen och börja vlogga mer.

Vad driver ditt inredningsintresse?

– Förmågan att kunna påverka välmåendet genom färg, form, möblering och material. Att ständigt inspireras och omges av sköna vackra ting gör mig till en bättre människa.

Ditt bästa inredningstips alla kategorier?

– Jobba med motsatsförhållande. Nytt mot gammalt. Högt mot lågt. Kantigt mot runt. Mörkt mot ljust. Balans helt enkelt.

Hur länge har du bloggat?

– Sedan 2007, så i år firar bloggen 10 år! Och det har jag tänkt fira stort, på bloggen, och med mina läsare! Många har följt mig från första början och det är en fantastisk relation jag byggt upp med mina läsare.

Vad är det bästa med att blogga?

– Ända sedan jag var liten har jag drömt om att ha min egen tidning, att inspirera andra människor och att dela med mig av min kunskap. I bloggen  får jag göra allt detta. Jag älskar sätta mig ner, ge tips och dela med mig av mitt inredningsintresse, för att sedan få direkt återkoppling av mina läsare att mina tips faktiskt förändrat hela deras boende. Bloggformatet är ett underbart snabbt, effektivt och bekvämt sätt att förkovra sig och inspireras på olika sätt.

Har bloggandet förändrats genom åren?

– Tyvärr tycker jag att det blivit mer hets kring det perfekta boendet och lite för likriktade bloggar och inredningsstilar.

Hur ser bloggandet ut i framtiden?

– Jag tror att mer kunskapsbaserade bloggar fortfarande kommer finnas kvar. Bloggar med vackra bilder kommer nog bytas ut mot instagram istället, som är ett lätt och enkelt sätt att inspirera på. Jag tror också att vi kommer se mer samarbeten kring bloggandet mellan företag, med färdiga inköpslistor kopplade till inläggets bilder och information. Jag tror också på mer rörliga i bloggandet. Fler kommer bjuda på till exempel liveuppdateringar och video.

Vilken blir den, enligt dig, största trenden 2017?

– Oj svårt med en trend! Men växter är ju verkligen här för att stanna! Jag tror vi kommer byta sticklingar som vi bytt surdegar tidigare. Sedan kommer vi se mer brunt än tidigare, sammet fortsätter, likaså fransar på möbler och piedestalen kommer tillbaka.

Vad har vi fått nog av 2017?

– Makraméamplar och plywood.

Har du någon hälsning till dina läsare?

– Jag vill rikta ett stort innerligt och hjärtligt tack till alla som röstat på mig. Till alla där ute som läser min blogg, kommenterar, mejlar, skickar hejarop och går på mina föreläsningar. Ni är underbara och det värme att få ha så fina läsare runt sig. Och det är en ynnest att jag får inspirera er till att skapa ett hem som bygger på harmoni och balans, och där välbefinnande är det centrala.

Här hittar du Jannices blogg Simplicity.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!