Ellos Home släpper vintagekollektion – snygga färger och stilrent 60-tal

Ellos Home överraskar verkligen i höst! Se bilderna på nya kollektionen här.

Ellos Homes nya kollektion som släpps i början på augusti innehåller både nyheter och unika vintagefynd. Inspirationen till kollektionen kommer från 60-talet och hela eran av nytänkande och mod att förändra. Mod att inreda utifrån vem man är, mod att använda vintage och mod att förändra för att skapa hållbarhet över tid.

– Vi blandar nya och gamla föremål som vi har handplockat och känner extra mycket för. Allt skapar en harmonisk känsla och är en hyllning till vår formgivningshistoria, säger Ulrika Sjövall, designchef Ellos Home.

Handplockat från Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs

Vintageprodukterna i Ellos nya kollektion kommer från olika platser i Sverige och består av vaser, krukor, ljuskoppar och dekorationer. Allt är handplockat och det kommer endast att finnas en av varje. Vintagekollektionen består bland annat av klassiker från Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs och går att köpa på Ellos hemsida från och med 8 augusti.

Byrån Folke från Ellos nya kollektion AW17, 5999 kronor. Tavlor, keramik och stengods är en blandning av den nya kollektionen och vintage.

Tavla, 499 kronor, och vaser, mellan 149 och 399 kronor, från Ellos vintagekollektion. Det finns endast en av varje. 

Stol i trä Lash, 1799 kronor. Bordslampa med mässingsfot, 699 kronor.

Stol Alec, 1999 kronor, finns även i färgerna natur, brun och grå. Köksbord Magnus, 3999 kronor. Beige fåtölj Palma, 1499 kronor.

Skåpet Tula, 4999 kronor. Runt soffbord Signe, 2999 kronor. Fåtölj Lennox finns i både rosa och en djupblå färg, 2299 kronor.

Midnattsblå dagbädd Hope, 3999 kronor. Kuddar och pläd kostar mellan 49 och 299 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!