Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

En magisk gran

Den till synes platta och torra granen lever upp när man vattnar den, då blir den fluffig och grann. Håller sig fin i 3–4 dagar, sen måste man köpa en ny! Dekoration medföljer. 75 kronor på Designtorget.

Så tyckte experterna

Calle Simonsson, ägare av Blomstergalleriet  

- Flipp! Jag tycker den är en flipp, särskilt när den inte kostade mer! Det är en typiskt bra glöggpresent. Den är så är lagom kitschig. Idén är kul och storleken är perfekt. Jag tycker det är roligt att den är så ful, det är lite av grejen! Men synd att den håller så kort tid, till och med en julgran håller ju längre. 20–25 åringar kommer säkert uppskatta den, men själv vill jag inte ha någon!  

Sussie Aldén, Plantagen Bergianska  

- Flipp! Det är en annorlunda och rolig present i stället för en vanlig julstjärna. Jag skulle ge bort den till mina vänner. Kanske att någon farmor köper en till sina barnbarn, men främst tror jag den riktar sig till folk i min ålder eller yngre. Det är roligt att man fyller på granen själv med glitter och girlanger. Jag tycker att man ska våga ha lite djärvt julpynt, själv har jag en helt vit julgran!