Shoppa Himla by Sköna hem – 30% på kollektionen (tidsbegränsat erbjudande)!

Klassisk – men med en twist. Så kan man beskriva textilkollektionen som Sköna hems inredare har skapat i samarbete med Himla. Nu kan du shoppa Himla by Sköna hem med 30% rabatt! Passa på redan idag, erbjudandet är tidsbegränsat.

Sköna hem följer nu upp succén med den kollektion tidningens inredare skapade i samarbete med linne-experten Himla i våras. Med höstkollektionen Himla by Sköna hem ville vi behålla den avslappnade känslan men samtidigt föra in en mer urban elegans. Men självklart går den att kombinera med föregående kollektion.

Även denna gång skedde avstampet i modevärlden – resultatet kan kanske beskrivas som en mix av brittisk collegestil och bohemiskt 70-tal. Charlotte Pettersson, inredningschef på Sköna hem, berättar:

– Den klassiska engelska skolslipsen inspirerade till ränderna, och vi skapade ett unikt nytt mönster där vi ville förmedla den eleganta känslan hos den stilmedvetna dandyns kravatt.

– Som kontrast till det här lite strikta gjorde vi en bohemiskt fransig kudde och en servettring i metall formad som en ringlande orm, tillägger inredaren Marie Wärme. En inkräktare i paradiset influerad av den hippiehärliga armringen vi såg på 70-talet.

Enbart hellinne av finaste kvalitet har använts, i noga utvalda färgskalor och mönster.

– Mönstren är den stora skillnaden mot vårt övriga sortiment”, säger Annica Högström, vd och kreativ chef på Himla. En annan intressant sak med den här kollektionen är att vi verkligen visar linnets spännvidd och variations-rikedom. Här finns både det skrynkliga, levande uttrycket och en blank, manglad kvalitet som känns mer sofistikerad.

– I mötet mellan det strikta och det lössläppta uppstår spänningen, kommenterar Sköna hems inredare Karolina Karlsson.

– Vi på Sköna hem älskar ju klassisk inredning men vi ville ruska om uttrycket lite, föra in en känsla av intellektuell galenskap à la Donna Tartts roman Den hemliga historien – en titel som också blev vårt arbetsnamn för höstkollektionen.

På föregående sidor har Sköna hems inredare inrett vardagsrum och matplats i höstkollektionen Himla by Sköna hem. Välkommen till vår värld – klassisk med en twist!

Kollektionen finns till försäljning i Sköna hems webbshop, Bonshop (där du som prenumerant har rabatt på alla produkter), på himla.se samt hos Himlas återförsäljare.

Hela kollektionen, Himla by Sköna hem

Klicka på produkterna eller plusset i bild för att enkelt och säkert genomföra ditt köp och checka ut med Klarna direkt här på skonahem.com.

himla 1

För vardagsrummet: Plädar och soffkuddar i olika storlekar

[adSpace placement="auto"]

Köp Himla by Sköna hem – kuddar, hela kollektionen. Pris från 299 kronor.

himla 1

För det dukade bordet: Duk, servett, löpare och servettring

För sovrummet: Påslakan och örngott

himla 2

Läs om Sköna hems första kollektion i samarbete med Himla: Himla by Sköna hem – nytt spännande designsamarbete

Artikeln innehåller köplänkar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!