Foto: H&M Home

H&M Home släpper designsamarbete med Diane von Furstenberg!

H&M Home släpper ännu ett designsamarbete! Designern i fråga är ingen mindre än modedesignern Diane von Furstenberg.

H&M Home fortsätter sitt samarbete med namnkunniga designers, Jonathan Adler var först ut och nu har turen kommit till den internationellt erkända Diane von Furstenberg. Den belgisk-amerikanska modedesignern är känd för sina ikoniska mönster och färgsprakande kollektioner och med det kommande samarbetet med H&M Home vill von Furstenberg inspirera till en färgstark och mer personlig stil i hemmet.

Vaser, kuddfodral, plädar och doftljus i kollektionen

Samarbetet kommer bland annat att innehålla vaser, kuddfodral,  plädar och doftljus. Av bilden på en vas ur kollektionen att döma syns de starka färger och mönster som är Diane von Furstenbergs signum tydligt i samarbetet.

Foto: H&M Home

”Jag är exalterad över det här samarbetet, framför allt eftersom jag har en stor passion för inredning. Hemmet är en plats som är både avslappnande och stärkande, där man verkligen kan ’äga’ en stil eller en känsla. Jag har en enda inredningsregel; att ditt hem ska spegla den du är. Jag vill att du ska kunna skapa en plats där du känner dig bekväm, samtidigt som den uttrycker din personlighet”, säger Diane von Furstenberg.

Inredningskollektionen släpps någon gång under 2021. Vi återkommer om när vi kommer få njuta av von Furstenbergs design till H&M-priser!

LÄS MER: Ikea lanserar doftljus med Byredo-grundaren – så luktar kollektionen Osynlig
LÄS MER: Designstjärnan Malene Birger visar sin makalösa villa vid Comosjön – kika in!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!