Foto: Not to be used in any way that contravenes our Ter

Jag har ett av Sveriges roligaste jobb!

Det är fler och fler som läser Sköna hem. Det gör förstås oss på redaktionen extremt glada – och är det bästa betyg vi kan få! Det är ju ni läsare som är förutsättningen för att vi finns, och får hålla på med vårt roliga arbete.

Så nu tänkte vi fira! Det gör vi genom att göra det här höstnumret till den största Sköna hem-tidningen på år och dar – hela 292 sidor!

Vi vill i det här jättenumret dela med oss av allt härligt inom hem och inredning som vi samlat på oss den senaste tiden. Vi hoppas att det är ett nummer som ni kommer att spara, bläddra i, läsa och bli inspirerade av länge, länge …

Som jag nämnde så har vi på Sköna hem fantastiskt stimulerande yrken. Jag tycker själv att jag har ett av de roligaste jobben som finns i Sverige. Det som framförallt gör arbetet så inspirerande är alla kreativa människor jag kommer i kontakt med. Folk med ett brinn-ande intresse för inredning och design – som hela tiden kommer med nya, spännande idéer.

Inte minst är det alla de som låter oss komma och göra reportage, som visar upp sina hem och delar med sig av sin glädje över det man har skapat. 

I det här numret har vi fått komma hem till många olika personligheter, med helt olika syn på heminredning.

Sångerskan Emilia de Poret har ett underbart smågalet hem i en stil som hon kallar ”Marie Antoinette goes Tokyo madness”. Hur det ser ut kan ni se på sid 262.

Konstnären Fredrik Wretman är en annan profil som har skapat ett hem 
i en högst personlig stil. Varenda rum är fyllt med konst, och varje konstverk har en egen berättelse (se sid 66). 

Grekisk-svenska Vivi Vatsiou har också ett intressant hem (sid 108). Det ligger på en 300 meter hög klippa med vidsträckt utsikt över Egeiska havet. Huset hade stått övergivet och orört ända sedan en jordbävning härjade på ön Santorini. Men med enorm energi har Vivi sett till att hennes vision om ”ett boende bland molnen” har blivit verklighet. 

Dessa hem, och många andra i det här numret, hoppas vi att ni ska bli inspirerade av! 

Trevlig läsning!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!