Jotex släpper utemöbler - och de är perfekta för balkongen!

Våren närmar sig med stormsteg och det är dags att botanisera bland årets utemöbler. Jotex har precis släppt sin kollektion till balkong och altan och vi har valt ut guldkornen.

Har du en älskad liten balkong så är det här helt klart något för dig. Jotex har precis släppt en kollektion full av utemöbler och här finns riktiga guldkorn för balkongen. Eller vad sägs om en nätt soffa som du själv sätter ihop till önskad längd och form?

Nättare utemöbler i mörka färger

Kollektionen bjuder på lite nättare möbler än vi sett tidigare år, färgerna är mörkare och materialen har gått från rotting till metall. Här finns även en hel del stolar inspirerade av innestolar, som alltså ska kunna gå från vardagsrummet till uteplatsen.

Mattorna får ta stor plats med mycket mönster och starka färger medan kuddarna har fått en bohemisk touch med tofsar. Jotex bjuder även på fluffiga loungemöbler och mängder med krukor att skapa trädgårdskänsla på balkongen med. Spana in kollektionen och våra favoriter.

 

 

 

 

 

 

 

Våra 7 favoriter bland utemöblerna

Stilren stol med en avtagbar stolsdyna. Läs mer och köp här 

Stor och härlig sittkudde med tofsar. Läs mer och köp här. 

Vi dekorerar gärna uteplatsen och balkongen med mängder av krukväxter och vaser med gräsvippor och blommande kvistar.  Läs mer och köp här 

Nätt och lättplacerad utesoffa i aluminium, läs mer och köp här. 

En matta gör uterummet ombonat och kan bli en fin färgklick. Läs mer och köp här.

Att kunna sätta ihop utesoffan själv är riktigt smart för balkongen. Välj hur många delar du får plats med och i vilka former de ska vara. Placera i ett hörn eller ha ett litet bord emellan som på bilden. Läs mer och köp här.

Med ljusslingor och lyktor får man stämningsfull belysning om sommarkvällarna. Det här är en elektrisk lykta som ger fint sken. Läs mer och köp här.

Läs även: Ellos släpper kollektion med utemöbler

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!