Våren närmar sig med stormsteg och det är dags att botanisera bland årets utemöbler. Jotex har precis släppt sin kollektion till balkong och altan och vi har valt ut guldkornen.

Har du en älskad liten balkong så är det här helt klart något för dig. Jotex har precis släppt en kollektion full av utemöbler och här finns riktiga guldkorn för balkongen. Eller vad sägs om en nätt soffa som du själv sätter ihop till önskad längd och form?

Nättare utemöbler i mörka färger

Kollektionen bjuder på lite nättare möbler än vi sett tidigare år, färgerna är mörkare och materialen har gått från rotting till metall. Här finns även en hel del stolar inspirerade av innestolar, som alltså ska kunna gå från vardagsrummet till uteplatsen.

Mattorna får ta stor plats med mycket mönster och starka färger medan kuddarna har fått en bohemisk touch med tofsar. Jotex bjuder även på fluffiga loungemöbler och mängder med krukor att skapa trädgårdskänsla på balkongen med. Spana in kollektionen och våra favoriter.

jotex-utemobler-2019
snygga-utemobler-jotex-2019

utemobler-jotex-soffgrupp-till-altan
sittpuff-jotex-utemobler
jotex-utemobler-balkongsoffa-balkongmobler

kuddar-jotex-utemobler
utemattor-jotex
elektrisk-utelykta
fluffig-loungefatolj
metallstolar-utemobler

Våra 7 favoriter bland utemöblerna

utestol-balkong-uteplats
Stilren stol med en avtagbar stolsdyna. Läs mer och köp här 

stor-sittkudde

Stor och härlig sittkudde med tofsar. Läs mer och köp här. 

krukor-ute
Vi dekorerar gärna uteplatsen och balkongen med mängder av krukväxter och vaser med gräsvippor och blommande kvistar.  Läs mer och köp här
natt-och-stilren-utesoffa-i-aluminum
Nätt och lättplacerad utesoffa i aluminium, läs mer och köp här. 

utematta-jotex-var-2019
En matta gör uterummet ombonat och kan bli en fin färgklick. Läs mer och köp här.

utesoffa-balkong
Att kunna sätta ihop utesoffan själv är riktigt smart för balkongen. Välj hur många delar du får plats med och i vilka former de ska vara. Placera i ett hörn eller ha ett litet bord emellan som på bilden. Läs mer och köp här.
elektisk-utelykta
Med ljusslingor och lyktor får man stämningsfull belysning om sommarkvällarna. Det här är en elektrisk lykta som ger fint sken. Läs mer och köp här.

Läs även: Ellos släpper kollektion med utemöbler