Julstämning på Åhléns varuhus – satsar på tre olika julteman i år

På Åhléns har julen redan kommit. Varuhuset satsar på tre olika julteman vintern 2017, Nordic Blanche, Winter Woodland och Nordic Tradition.

Än är det relativt långt kvar till jul men vissa av oss har så smått börjat drömma om och fundera på allt från dekoration till julmat. Vissa känner sig kanske redan aningen stressade medan andra inte kan vänta till den 24 december! Tillhör du den senare skaran? Då ska du spana in det här! I ett pressmeddelande presenterar varuhuset Åhléns tre stycken julteman för i år. Nordic Blanche, Winter Woodland och Nordic Tradition.

Nordic Blanche

Krispigt vintervitt, feminint pudrigt och en känsla av lyx – det är essensen i årets första jultema. Varuhuset skriver att de låter produkter med skimmer, glitter och blanka metaller stå i centrum. Likaså fluffig päls och len sammet – även marmortrenden håller i sig under vintern och julen.

Winter Woodland

Åhléns andra tema för julen är ”Winter Woodland” som enligt pressmeddelandet är inspirerat av vackra vita vinterlandskap, gröna barrskogar och ombonade lodge-miljöer. Färgtonerna går i svart, vitt, grått och grönt men man kan även se en del metall och röda toner. Materialen som står i fokus är rustikt papper, trä och betong samt mossa och granris.

Nordic Tradition

Åhléns satsar även på klassisk jul och håller sig rätt så traditionella – fast med en twist. I pressmeddelandet skriver de:

”Den här julen låter vi det traditionella blir lite mer elegant och sparsmakat än tidigare. Det sirliga röd-vit-gråa mönstret, Nouveau, inspirerat av mönsterideal från början av förra seklet är huvudpersonen i detta avslutande tema.”

Kommer du testa något nytt i år eller håller du dig till det gamla vanliga?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Sköna hem & 24 andra titlar! Se erbjudande