Klassisk stol får mönster av en berömd accessoar – ser du vilken?

Modernicas stol i fiberglas och trä har fått ett nytt mönster. Tycker du dig känna igen rutorna och palmerna? Mönstret kommer ifrån en mycket berömd accessoar....

Anrika amerikanska möbelföretaget Modernica har gjort sig kända för att skapa möbler skulpterade i fiberglas. Nu har deras fiberglas-stol med ben i trä fått ärva mönster av ett berömt accessoarmärke...

Just precis! De där schackrutorna tillhör givetvis Vans-skor. Vans och Modernica kommer båda två ifrån Los Angeles och samarbetet är inspirerat av deras soliga hemstad.

Modernica släpper tre varianter av sin stol i fiberglas prydda med klassiska Vans-mönster föreställande Hawaii-palmer, blommor och schackrutor. Skomärket släpper lika många skor i uppdaterad modell prydda med de ikoniska mönstren.

Vault by Vans x Modernica kommer att finnas tillgänglig hos Vans Vault återförsäljare runt om i Europa från och med den 23 februari 2019.

 

Foto: Aimerito Photography

 

Foto: Aimerito Photography

 

Foto: Aimerito Photography

 

20 hetaste trendfärgerna 2019!

Sköna hem by Caparol är en kollektion med unika, matta och stilsäkra nyanser.

SE ALLA HÄR!

Foto: Martin Cederblad

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!