Kuddradio

En radio som är en kudde, eller tvärtom! Finns i tre färger: röd, gul eller svart, från Designtorget för 195 kronor.

Så tyckte experterna

Berivan Yildiz, programledare för Morgonpasset på P3

– Flipp! Helt klart cool att ha hemma på sängen! Jag tycker det är en perfekt ”pratis” – en grej man har hemma som folk kan prata om! Radion är lite för dålig men det gör inte så mycket när det är en kudde, då ligger man nära ljudkällan. Jag gillar den starka färgen, särskilt den gula. Om man inte vill ha den hemma som prydnadsgrej är den perfekt att ta med på stranden! Dumt att man måste ha med en skruvmejsel för att byta batterier, annars är den smart och snygg!

Johan Hansson, säljare på Br leksaker

– Flipp! Kul, udda grej att ta med när man ska ut på picknick eller till stranden! Om man blir trött av ­solen är det bara att vila på kudden – och så kan man lyssna på musik samtidigt! Det är en ny, rolig sak som jag aldrig sett förut. Jag tror att det är yngre personer, upp till 30 år, som kommer att gilla den här. Nackdelarna är att kuddradion drar åt sig vätska och blir smutsig snabbt. Dessutom är antennen inbyggd i kudden vilket gör att mottagningen inte är så bra. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!