Lyxvilla på Mykonos med egen infinity-pool lottas ut

Vill du flytta till varmare breddgrader? Nu lottas en lyxvilla på ön Mykonos ut – för bara 400 kronor!

Den grekiska paradisön Mykonos har fantastiskt fin natur, många säger att Greklands vackraste stränder finns där. Och vem tackar egentligen nej till turkosa vatten och varma dagar?

Om du känner att ett liv på Mykonos lockar dig är det här din chans. Lyxvillan Dream Villa Mykonos, som är värd nästan 4 miljoner kronor, lottas nu ut – och biljetterna kostar bara runt 400 kronor. En ganska bra deal, med andra ord.

 Bildkälla: dreamvillamykonos.com

I villan finns det fem stora sviter, och med fastigheten ingår tre individuella lägenheter, en ekologisk infinity-pool (vilket betyder att inga kemikalier används), spelrum, bar, gym och en liten privat kyrka.

– Detta kan verkligen förändra ditt liv för all framtid, säger Koula Psillakis, marknadschef för företaget som tävlar ut Dream Villa Mykonos, till Mail Online.

 Bildkälla: dreamvillamykonos.com

Oddsen att vinna villan är ungefär en på 14 miljoner. Det kan kännas hopplöst kanske – men någon tursam person kommer ju ha den vinnande lotten!

Tävlingen avslutas 28 februari, för mer information och för att köpa biljetter läs mer på dreamvillamykonos.com.

Maxa vinsten när du säljer!

8 filmer där inredaren Andrea Brodin stylar ett hem inför försäljning

Checklistor för hur du själv ska göra – rum för rum!

Bästa homestyling-knepen: möblering, detaljer + sista-minuten-tips

(Kursen funkar lika bra för dig som bara vill få lite fint hemma!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!