Ny succé för Sköna hem – tack, alla läsare!

Kära läsare! De officiella upplagesiffrorna för 2010 har kommit.* Och de visar att Sköna hem fortsatt att öka – ännu mer än året före! Vi drar ifrån alla konkurrenter, och förstärker nu – med råge – vår position som Sveriges största inredningsmagasin. Allra mest glädjande är att under andra halvåret 2010 blev Sköna hems upplageökning ÄNNU starkare.** Vi vill verkligen tacka alla er Sköna hem-läsare!  Det är ni som skapar vår framgång. Vi tackar er alla. Både ni trogna, som hängt med oss i många år. Och alla ni tusentals nya läsare som upptäckt tidningen på senare tid. Vi på Sköna hem-redaktionen känner oss upplyftade och peppade av er positiva uppskattning. Vi lovar att jobba stenhårt under 2011 för att göra Sköna hem till en ÄNNU mer härlig, inspirerande och idéspäckad tidning. *AB Tidningsstatistik 2010. **AB Tidningsstatistik 2010, 2:a halvåret: Sköna hem: + 3 700 ex. Upplaga: 97 000 ex. Den 26 april kommer ett nytt härligt magasin från Sköna ­hem-redaktionen: Sköna hem Country life. Ett livstilsmagasin om det lantliga, lugna, lyxiga och lustfyllda livet. ­Hoppas att du ­kommer att gilla tidningen lika mycket som vi gör!

Den 26 april kommer ett nytt härligt magasin från Sköna ­hem-redaktionen: Sköna hem Country life. 

Ett livstilsmagasin om det lantliga, lugna, lyxiga och lustfyllda livet. ­Hoppas att du ­kommer att gilla tidningen lika mycket som vi gör!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!