Personvåg med motiv

Personvågen med motiv, från Alere electronics, är 1,7 cm hög och finns att få i flera blommönster. Säljs bl a genom Badrumsgruppen och Bauhaus, ca 500 kr.

Bettan Andersson


ordförande i svenska boxningsförbundet

– Flipp! Vågen är snygg, och det är ett stort plus eftersom vågar brukar vara ganska fula. Som invägningsvåg på en ­boxningsmatch? Kanske det, men det beror på precisionen. Den måste vara exakt, och digitala vågar har en tendens att diffa på några hekton. Hemma väger jag bara mitt bagage, och även om vågen är fin så skulle jag inte betala 500 kronor för något som ska fylla den funktionen. Målgruppen är nog en designintresserad skara, med hyfsat gott om pengar.

Kenth Lindgren


produktchef på Viktväktarna

– Flopp! Det här är ju en trendig våg och jag kan tänka mig att den passar den yngre generationen bättre, men någon stor flopp är det inte. Det beror på vilken smak du som köpare har, men jag skulle inte ta in den i vårt sortiment. Maxvikten är alltid en viktig fråga för oss, och att den här ligger på 150 kilo är positivt. Men våra medlemmar rekommenderas att stoppa undan vågen hemma, och bara väga sig en gång per vecka på våra vågar som finns på mötena. Själv använder jag en stilren våg med noggrann precision.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!