Plastgirlanger

Bröderna Ronan och Erwan Bouroullecs plastgirlanger – Algues (alger) sätter du ihop själv. Fina som rumsavdelare, draperi eller dekoration. Finns i flera färger, från Vitra/Nordiska galleriet, 189 kr.

Plastgirlangen Algues (alger)

Så tyckte experterna

Maria Olsson, säljare Åhléns: 

– Flipp! Jag skulle ge en till min lilla syster! Jag tror att det är unga människor som kommer gilla girlangen. Själv skulle jag vilja ha en röd. Vi märker att det är inne med draperier så jag tror att den kommer bli en flipp! Det är roligare att ha flera stycken girlanger som ett draperi än att bara ha en som dekoration.  

Barbro Berggren Pålman, ägare Posh living: 

– Flopp! Det är en kul, knäpp grej, men man behöver tio stycken set för att det ska bli bra. Jag tycker den passar i en mindre lägenhet med lite tuff inredning. Att sätta ihop flera stycken svarta girlanger hängande mot en röd vägg skulle vara snyggt. En känns ointressant men flera kan bli läckert, men då tycker jag det blir för dyrt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Sköna hem + tvål & doftstickor från Rituals. Köp nu!