Välkommen till oss på Sköna hem-redaktionen – vi vill höra vad som inspirerar dig!

Vill du komma och träffa oss på redaktionen och prata lite om vad som inspirerar dig och hur du tänker kring inredning, ditt hem? I så fall, läs vidare!

Här är en spännande möjlighet för dig som är trogen läsare av Sköna Hem och vill hjälpa oss med vår stora inredningsundersökning.

Under våren 2017 kommer vi att genomföra en stor enkät om inredningstrender samt inställning och attityder till olika hem- och trädgårdsfrågor. För att få inspiration och planera undersökningen vill vi gärna träffa några läsare som kan hjälpa oss med svar på våra första frågor.

Vill du komma och träffa oss på redaktionen och prata lite om vad som inspirerar dig och hur du tänker kring inredning, ditt hem?

Anmäl dig då genom ett mejl till insikt@bt.bonnier.se där du berättar lite om dig själv och om ditt intresse för ditt hem och för inredning.

Intervjun med dig kommer att filmas, så det är viktigt att du är helt bekväm med att vara framför kameran och svara på frågor.

Den filmade intervjun med dig kommer att äga rum på eftermiddagen den 21 april. Plats: Bonnier Tidskrifter, Sveavägen 53. Stockholm.

Tyvärr har vi inte möjlighet att träffa alla intresserade men de som tar sig tid att inspirera oss får en goodiebag med härliga produkter och valfri prenumeration på någon av våra syster-tidningar.

Tack för att du läser Sköna Hem och tack för hjälpen med det här projektet (som du såklart kommer att få läsa mer om i tidningen framöver).

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av Sköna hem - få 2 skålar från Rörstrand. Läs mer!