Välkommen till Sköna hems vinklubb!

Vi vill bli din kompis i vinvärlden! Det säger Daniel Kouthoofd, sommelier och ansvarig inköpare på Sköna hems vinklubbs samarbetspartner Vinoteket

Nu är det premiär för ännu en verksamhet i vår stora Sköna hem-familj. Vid sidan om tidningen, våra populära inredningskurser, läsarresor, event och olika specialerbjudanden, startar vi Sköna hems vinklubb.

Vi vet nämligen att många av er, bästa läsare, har ett genuint intresse för goda viner. Men du behöver absolut inte vara någon expert för att handla i vinklubb en. Du kan botanisera på egen hand bland nyheter, vintips och mycket annat. Eller prenumerera på en utvald låda. Adressen är skonahemvinklubb.se.

Vår partner är Vinoteket, en av Sveriges största och mest välrenommerade vinklubbsoperatörer. Hos dem finns några av Sveriges främsta vinexperter, som ser till att de viner som väljs ut är av toppkvalitet, och mycket prisvärda. Så varmt välkommen till Sköna hems vinklubb!

Claes Blom

Chefredaktör

– Vi har fokus på guldkornen och försöker hela tiden att hitta pärlorna i de olika regionerna. Det säger Daniel Kouthoofd som är ansvarig inköpare på Sköna hems samarbetspartner Vinoteket.

– Framförallt tar vi in viner från små familjeägda producenter. Och vi blir din kompis i vinvärlden!

Som medlem i Sköna hems vinklubb erbjuds du ett spännande utbud med fokus på viner som inte finns på Systembolaget. Vill du ha hjälp att välja eller upptäcka nya viner kan du prenumerera på ett utvalt specialpaket. Vilken prisnivå vill du lägga dig på? Vill du ha rött, vitt eller blandat? Hur många flaskor och hur ofta? När du har registrerat dig som medlem får du ett nyhetsbrev till din epost. I det får du tips, nyheter och olika spännande erbjudanden liksom tips på mat- och vinkombinationer.

I sortimentet finns viner från ca 85 kr och fokus ligger i spannet 100–200 kr. Eftersom man, till skillnad mot Systembolaget, handlar direkt från producenter och leverantörer finns inga mellanled.

Vi har fokus på guldkornen och försöker hitta pärlorna i de olika regionerna

Fördelarna med att vara med i Sköna hems vinklubb

– Du får dina viner hemkörda till dörren och slipper släpa på tung påsar.

– Medlemsskapet är helt kostnadsfritt och enkelt. I det stora sortimentet finns viner i alla prisklasser.

– Du får testa spännande, prisvärda viner som inte finns på Systembolaget.

– Genom vinklubben hittar du fynd och "okända pärlor" som inte annars finns att köpa i Sverige.

– Du får tillgång till en personlig vinrådgivare, som guidar dig i vinets värld.

Gör så här för att bli medlem i Sköna hems vinklubb

1. Klicka vidare till skonahemvinklubb.se.

2. Registrera dig för nyhetsbrev där du får nyheter, erbjudanden, mattips, med mera.

3. Botanisera runt i det digra utbudet.

4. Vill du komma i kontakt med oss kontaktar du kundtjänst på kundservice@skonahemvinklubb.se eller ring på 08-507 023 94.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Sköna hem + produkter från Rituals för 199kr. Köp nu!