Vinnarmiddagen på ambulerande krogen The Cube!

Vinnarna från tävlingen en kväll på The Cube by Electrolux minglade tillsammans med Sköna hems redaktion på taket till Kungliga Operan. Kock för kvällen var Årets kock 2012, Klas Lindberg.

En oförglömlig kväll blev det tillsammans med läsarna med vänner som vann tävlingen om en middag på The Cube! Årets kock Klas Lindberg stod vid grytorna och överraskade gästerna i glaskalaset på taket till Kungliga Operan med en kavalkad av olika rätter. Inredaren Karolina Karlsson, i vanliga fall ingen övertygad gourmet, tog många minnen med sig från upplevelsen som startade redan i den skramliga bygghissen på väg upp.

– Att vi bara var sammanlagt 18 personer gjorde att det kändes väldigt intimt och lättsamt. Klas Lindberg var oerhört engagerad och berättade lite om varje rätt, och vi fick till och med ta något direkt ur pannan när han arbetade. När vi åt en rätt med dill i gick han runt och slog med dillkronor i luften för att doften skulle sprida sig. Helhetsupplevelsen, med utsikten mot Stockholms slott i solsken ovanpå allt annat sinnligt var magisk. Jag tror att alla som var med blev lite matfrälsta på ett nytt sätt, säger Karolina.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Sköna hem + 4 rödvinsglas från Iittala. Köp nu!