Foto: Martin Cederblad / Sköna hem

Gå med Sköna hem-panelen – få ersättning för dina åsikter

Säg vad du tycker och hjälp oss på Sköna hem att bli ännu bättre. Gå med i vår läsarpanel och få ersättning för dina åsikter!

När du blir medlem i panelen är du med och tycker till om vårt innehåll, reklamen vi visar samt hjälper företag att förbättra sina produkter, tjänster och erbjudanden. Dina åsikter kommer även att påverka statistik om samhälle och politik, som blir underlag för beslut inom olika organisationer i Sverige och internationellt.

Bäst av allt är att du belönas för din insats! Vi kommer alltid att ersätta dig för att du delar din åsikt med oss. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem i panelen och som tack för ditt engagemang får du poäng som kan bytas mot donationer till välgörenheter eller personlig belöningar som biobiljetter, Trisslotter, presentkort mm.

Våra Läsares Åsikter Är Viktiga

Vi vill förstå våra läsare ännu bättre. Vad intresserar er, vad läser ni, vilken reklam är bra och vilken är dålig. Därför har vi skapat panelen. Som medlem kommer du att få svara på en del frågor från oss, och du är med och påverkar vårt innehåll.

Du Blir Ersatt För Din Åsikt

Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter. Du kan också skänka din ersättning till välgörenhet genom organisationerna Läkare utan gränser, Unicef, Världsnaturfonden WWF, Amnesty och Röda Korset.

Var med och påverka samhället och produkter

Din åsikt är viktig för väldigt många organisationer och företag. Därför har vi öppnat upp panelen så att många olika företag och organisationer kan bjuda in dig till sina enkäter. På det viset får du en bred variation i undersökningarna du blir inbjuden till. Varje gång du besvarar en undersökning är du med och besvarar stora såväl som små frågor som olika organisationer har. Frågorna kan exempelvis handla om allt från din syn på hållbarhet och ditt förtroende för banker till vilka produkter du brukar köpa.

Är du intresserad av att gå med i panelen kan du registrera dig här, och är du redan medlem kan du logga in här!

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du lite längre ner. Du kan även skicka ett mail till bonnier_panel@goexcellent.com om du behöver komma i kontakt med oss.

 

 

PANELEN ÄGS AV BONNIER NEWS OCH ADMINISTRERAS I SAMARBETE MED CINT AB SOM TILLHANDAHÅLLER DEN TEKNISKA PLATTFORMEN OCH SYNO SOM TILLHANDAHÅLLER EXPERTIS OM PANELER OCH SUPPORT.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Sköna hem + 4 rödvinsglas från Iittala. Köp nu!