Elektronik inte bra i sovrum enligt feng shui

Rensa bort all elektronik från sovrummet. Enligt feng shui ska sovrummet vara plats för vila och återhämtning och all elektronik avger strålning som är stressframkallande.

Vad händer om man har elektromagnetisk strålning i sovrummet?

Jag har läst att elektromagnetisk strålning inte hör hemma i sovrummet och vill veta vad det innebär enligt feng shui om man har sådant i sin närhet.

 

Alla elektriska apparater avger strålning, alltså inte bara mobiler och bärbara telefoner utan t ex tv-apparater, väckarklockor och lysrör också. Olika apparater har olika stora fält, ett lysrör har ett fält på 5 m medan en mobil har ett fält på 300 m!

När vi dagligen utsätts för strålning både hemma och på jobbet, påverkar det vår stressnivå, vårt immunförsvar och vi får svårare att återhämta oss.

Sovrummet är det viktigaste rummet i hemmet, just för att det är där vi återhämtar oss och vilar ut. Därför är det viktigast att undvika så mycket strålning som möjligt just där.

Så ta ut teven, undvik att ha klockradion precis bredvid huvudet och sätt inte nattlampan över dig där du sover. Men framför allt, ta inte in mobiltelefonen!

NUVARANDE Elektronik inte bra i sovrum enligt feng shui
NÄSTA Kan man få in mer kärlek i sovrummet med feng shui?