Resor & Event

Res med Sköna hem till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


Aktuella resor & event med Sköna Hem 2018


 

Res med Sköna hem till Japan 12–19 november!

res med sköna hem till japan

Sköna hems exklusiva resa till Japan bjuder på två sidor av det fascinerande landet: Det ultramoderna Japan, med trendig och världsledande design inom mode, inredning, arkitektur och teknologi – och så det historiska Japan, med uråldriga tempel, zenträdgårdar av sten och bambu, gigantiska buddhastatyer, kejsarpalats och samurajstäder.

 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se