Välkomna våren genom att göra några snabba och enkla förändringar i hemmet. Helt klart värt att lägga lite tid på dessa tips, du kommer märka skillnaden!

1. Rensa och organisera

Våren är väl en nystart i hemmet om något. Passa på att Feng shuia genom att rensa, rensa och åter rensa. Förbered plats för vårens ankomst genom att skapa en luftig miljö.

2. Ta in det gröna

Långt innan det börjar spira där ute börjar suget efter gröna växter komma. Tjuvstarta våren genom att uppdatera det gröna i dina fönster. Det går trender i växter, och just nu ser vi mycket av elefantöra, monstera och sophora.

3. Addera färg

När ljuset och våren kommer vill vi ha klarare färger, men även pasteller, bara det adderar någon form av färg! Släpp in färgen i form av kuddar, gardiner, stilleben och andra detaljer.

4. Lätta upp

Vårbona ditt hem genom att lätta upp din inredning. Stuva undan mattor (inget är så vår- och sommarhärligt som tomma golv), tjocka ullplädar, tunga gardiner och överkast. Satsa på skira material.

5. Hjälp ljuset på traven

Ta in blanka material för att hjälpa ljuset att nå ända in i mörka hörn. Ordna lätta stilleben med glas och metaller som reflekterar ljuset.

Källa: huffingtonpost.com

Bildkällor: itsjello.com, decordots.com, madefromscratch.co.nz

Läs också:

5 smarta kenp för att maximera vårljuset i hemmet

Korallen är den nya ananasen

16 snabba husmorstips som fräschar upp ditt sovrum