Dags att börja planera utelivet inför sommaren. Känns det som det är dags för en underbar uppgradering av studsmattan som spelat ut sin roll som trädgårdens medelpunkt för länge sedan? Då är det här tipset något för dig.

Känns vyn över trädgården igen? Längst bort i ett hörn, så undangömd det liksom bara går, står en rolig men ful sak. Studsmattan. Mycket kan man säga om studsmattan som skänker barnen (och vuxna också för den delen) så mycket glädje (och i värsta fall en och annan bruten arm), men snygg är den då rakt inte. Och plats tar den. Och jobbig är den att montera ner och upp igen varje säsong, så den får stå kvar året runt så alla tittar snett på huset som inte har vett att följa grannskapets hederskodex om vad som bör vara framme i trädgården på vintern och inte.

Men nog om det. Det finns ett nytt och härligt liv för en studsmatta.

studsmatta_gunga

Kanske har ni kommit så långt i livet att barnen vuxit ifrån studsmattan som står kvar där i trädgården och skäms i sitt hörn? Eller har ni helt enkelt bara tröttnat på eländet och känner att det är dags för en uppgradering som barnen kommer älska exakt lika mycket?

studsmatta_gunga3

Är du det minsta händig och har en del tid över på ett projekt inför sommaren? Då är detta tipset definitivt något för dig. Gör om din studsmatta till en enorm hänggunga. Är inte det här det härligaste som kan hända en pensionerad studsmatta så säg!

studsmatta_gunga2

Det krävs en del material, en stabil konstruktion och stor plats för att kunna hänga fritt och säkert.

studsmatta_gunga1

Men antar du projektet så kommer just din studsmatta vara platsen alla vill vara på i sommar! Och det blir till och med snyggt.

Källa

 

Sätt rätt färg på dina väggar!

  • Lär dig vilka känslor du kan frammana med tapeter och väggfärg
  • 33 avsnitt som hjälper dig att hitta rätt kulörer och färgkombinationer!
  • Sköna hems Hildur Blad, inredare och färgexpert, guidar dig