Välkommen till Sköna hems onlinekurser! Våra inspirerande inredningskurser online kan du göra på dator, läsplatta och mobil – precis när det passar dig!

 


Kurs: Lär dig inreda med feng shui

Hälsa på hemma hos Jannice Wistrand, årets inredningsbloggare 2017 och erfaren feng shui-konsult. Onlinekursen ”Lär dig inreda med feng shui” innehåller 14 filmer där Jannice berättar hur hon inrett sitt inspirerande och harmoniska hem med feng shuins verktyg!

Du får ett arbetsmaterial som hjälper dig att själv inreda med feng shui, och mängder med inspirerande bilder + quiz för att testa vad du har lärt dig.

Pris: 499 kr

Välkommen till kursen!

Shk knapp ny


 

Kurs: Homestyling – lär dig styla ditt hem inför visning

Att styla sitt hem inför en försäljning kan öka försäljningspriset med så mycket som tio procent. Men professionell homestyling kan kosta 20 000 kronor, eller ännu mer.

I Andrea Brodins och Sköna hems nya onlinekurs ”Homestyling – bästa tipsen för att styla ditt hem inför visning” lär du dig att göra det själv.

Pris: 499 kr

Välkommen till kursen!

Shk knapp ny


 


Kurs: Lär dig hur du lyckas med ditt färgval

Lär dig basen för att lyckas med färg i din inredning!

I den här kursen får du ta del av inredningsproffset Hildur Blads checklista som hjälper dig att lyckas med kulörvalet. Och för att du ska kunna tolka dina svar och slutligen landa i en kulör eller tapet går vi steg för steg igenom vad det är som påverkar upplevelsen av en kulör och hur du bör förhålla dig till dessa parametrar. Hildur Blad delar också med sig av sina bästa tips och trix!

Pris: 399 kr

Välkommen till kursen!

Shk knapp ny


Kurs: Lär dig kombinera färger som ett proffs

Färgsätt ditt hem som en inredare – lär dig NCS-systemet proffsens färg-teori!

Många gillar färg men känner sig väldigt osäkra när det gäller att kombinera färger. Kanske är du en av dessa? Det kommer i så fall inredaren Hildur Blad att råda bot på i denna kurs. Efter kursens slut, när du knäckt färgsättningskoden är målet att du ska veta hur du kombinerar färger på ett sätt som känns harmoniskt och balanserat, tilltalar dig och passar din inredningsstil.

Pris: 399 kr

Välkommen till kursen!

Shk knapp ny


 

Är du intresserad av att gå en av våra inredningskurser på plats hos oss, klicka här!