Sköna hems onlinekurser

Välkommen till Sköna hems onlinekurser. Kurserna kan du genomföra när det passar dig och går att göra på dator, läsplatta och mobil.

 

Lär dig inreda med feng shui

Hälsa på hemma hos Jannice Wistrand, årets inredningsbloggare & feng shui-konsult! Onlinekursen ”Lär dig inreda med feng shui” innehåller 14 filmer där Jannice berättar om sitt inspirerande och harmoniska hem inrett med feng shuins verktyg.

Du får ett arbetsmaterial som hjälper dig att själv inreda med feng shui, och mängder med vackra bilder + quiz för att se vad du har lärt dig.

Välkommen till kursen!

skonahem-button

Homestyling – bästa tipsen för att styla ditt hem inför visning

Att styla sitt hem inför en försäljning kan öka försäljningspriset med så mycket som tio procent. Men professionell homestyling kan kosta 20 000 kronor, eller ännu mer.

I Andrea Brodins och Sköna hems nya onlinekurs ”Homestyling – bästa tipsen för att styla ditt hem inför visning” lär du dig att göra det själv.

Välkommen till kursen!

skonahem-button

Sätt färg på väggarna

Lär dig basen för att lyckas med färg i din inredning!

I den här kursen får du ta del av inredningsproffset Hildur Blads checklista som hjälper dig att lyckas med kulörvalet. Och för att du ska kunna tolka dina svar och slutligen landa i en kulör eller tapet går vi steg för steg igenom vad det är som påverkar upplevelsen av en kulör och hur du bör förhålla dig till dessa parametrar. Hildur Blad delar också med sig av sina bästa tips och trix!

Välkommen till kursen!

skonahem-button

 

Lär dig kombinera färger

Färgsätt ditt hem som en inredare – lär dig NCS-systemet, proffsens färg-teori

Många gillar färg men känner sig väldigt osäkra när det gäller att kombinera färger. Kanske är du en av dessa? Det kommer i så fall inredaren Hildur Blad att råda bot på i denna kurs. Efter kursens slut, när du knäckt färgsättningskoden är målet att du ska veta hur du kombinerar färger på ett sätt som känns harmoniskt och balanserat, tilltalar dig och passar din inredningsstil.

Välkommen till kursen!

skonahem-button

Är du intresserad av att gå en inredningskurs på plats i våra lokaler, klicka här!