8 ovanligt fina tvättstugor där både form och funktion får lika stor plats. Gott om förvaring, mycket arbetsyta och andra smarta lösningar. I dessa tvättstugor vill vi nästan bo (eller i alla fall ha)!

inredning_tvattstuga0

8 fina tvättstugor

1. Helvit tvättstuga

Vitt, vitt och vitt. Men i olika nyanser och blandade material. Högblankt kakelgolv och den vita bänkskivan reflekterar ljuset och skapar en underbar känsla tillsammans med trädetaljerna.

inredning_tvattstuga8

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: 16 exempel på små badrum med plats för badkar

2. Vit tvättstuga

Ytterligare ett exempel på en tvättstuga i vitt, men lite modernare än tvättstugan ovan. Blanka material även här som reflekterar ljuset, och säga vad man vill om vitt, men det är en stilren och förlåtande färg. Vitt ger en känsla av rent och städat, vilket passar extra bra i en tvättstuga.

inredning_tvattstuga

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: 16 badrum – vackra i all sin enkelhet

3. Mintgrön tvättstuga

Mintgrön förvaring tillsammans med det vackra cementgolvet. Ja, här vill man verkligen stå och vika tvätt hela dagarna! Smarta tvättkorgar på hjul och extra snygg förvaring för småsaker och tvättmedel höjer intrycket några snäpp till.

inredning_tvattstuga1

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: Den perfekta tvättstugan finns – smartare än så här blir det inte

4. Liten och kompakt tvättstuga

Trärent tillsammans med vitt är elegant och sobert. Det här är verkligen en kompakt tvättstuga där allt du behöver ryms föredömligt på en liten plats.

inredning_tvattstuga3

Bildkälla

5. Mönstermixad tvättstuga

Skulle du gärna vilja ta ut svängarna när det kommer till mönster men känner att du inte riktigt vågar? Då är det väl en utmärkt idé att testa i tvättstugan. Lite otippat att lägga inredningskrut i tvättstugan som de flesta ser på som rummet som någon helt glömde bort under totalrenoveringen, typ. Men desto roligare om just detta rum får sticka ut lite extra. Ge lite kärlek till tvättstugan och själva jobbet kommer bli så mycket roligare!

50 Awesome Laundry Room Design Ideas @styleestate

Bildkälla

6. Elegant tvättstuga

Milda färger och lite snyggare kakel gör din tvättstuga till rummet som du hädanefter helst vill spendera all din tid i.

50 Awesome Laundry Room Design Ideas @styleestate

Bildkälla

7. Tapetserad tvättstuga

Wow! Sätt den där tapeten som någon i familjen förnekar dig i ett annat rum, men som du bara älskar till döds. Tvättstugan är en frizon för inredningsbråk, och den med starkast åsikt vinner! Det är sedan gammalt.

inredning_tvattstuga6

Bildkälla

8. Smart tvättstuga

Tvättstugan ska trots allt vara en funktionell plats där prio ska vara att hantera tvätt på absolut bästa sätt. Men bara för att det ska vara praktiskt behöver man ju inte tumma på det estetiska. Och det ser vi ett tydligt exempel på här. Smart med tvättmaskin och torktumlare i ståhöjd.

inredning_tvattstuga7

Bildkälla

cecilia-ohrn-byline2

NUVARANDE 8 fina tvättstugor som bevisar att funktion och form kan gå hand i hand
NÄSTA 7 kreativa sätt att använda dina gamla ramar på