Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Ikea/H&M Home

8 snygga tvättkorgar – i olika stilar

Gör badrummet eller tvättstugan lite härligare med en snygg tvättkorg. Här är 8 olika tvättkorgar som passar små eller stora utrymmen.

1. Tvättkorg i rotting

Tvättkorgen i rotting med klädd insida och lock kommer från Ikea. Den rymmer hela 80 liter tvätt och ger ett bohemiskt inslag i badrummet eller tvättstugan. Mer info och köp här (länk till Ikea).

Foto: Ikea

2. Tvättkorg på ben

Tvättkorg på träställning som rymmer tvätten på ett snyggt sätt i badrummet eller tvättstugan. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).

Foto: Confident Living

3. Praktisk tvättkorg med långa handtag

Cylinderformad tvättkorg helt i vitt som är smidig att bära med sig till tvättstugan, om man inte har en tvättmaskin hemma. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).

Foto: Åhléns

4. Tvättkorg på metallben

Stadig och snygg tvättkorg i bomull och vattenavstötande polyester, på metallben och med grafiskt tryck. Mer info och köp här (länk till återförsäljare)

Foto: Åhléns

5. Tvättkorg i flätat sjögräs

En handgjord tvättkorg i flätat sjögräs. Korgen har dubbla handtag upptill och den är fodrad. Mer info och köp här (länk till återförsäljare)

Foto: H&M Home

6. Tvättkorg med lock

Tvättkorg av palmblad med lock, snyggt i alla rum. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).  

Foto: Åhléns

7. Tvättkorg i bambu

Praktisk tvättkorg i bambu. Mer info och köp här (länk till Jysk).

Foto: Jysk

8. Tvättkorg med hjul 

Clas Ohlsons tvättkorg är både snygg och praktisk med såväl hjul som rephandtag. Mer info och köp här (länk till återförsäljare)

Foto: Clas Ohlson

LÄS MER: 16 idéer för små badrum – allt från förvaring till stil
LÄS MER: 8 fina tvättstugor som bevisar att funktion och form kan gå hand i hand 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 8 nr av Sköna hem - få 4 rödvinsglas från iittala. Läs mer!